Ritam wellnessa u centru grada

U samom središtu Zagreba, u Draškovićevoj ulici na broju 47/1 (dvorišna zgrada) skriva se mjesto koje odiše harmonijom i poziva Vas da izdvojite vremena za sebe i svoje zdravlje. Prostor koji svojom funkcionalnošću zadovoljava sve svjetske standarde, svrstava se u kategoriju savršenog gradskog SPA centra. U sklopu wellness centra imamo i apartmane – stanove za najam tako da možete spojiti svoje poslovno putovanje ili obiteljsko druženje sa ugodnim opuštanjem u wellnessu.

Topla svjetlost u ugodnosti prostora city wellness centra, relaksirajući zvuk vode i opijajući miris bogatstva eteričnih ulja privući će vas u čari ovog gradskog spa i wellness utočišta. Pronađite izgubljeni mir za kojim tragate i napunite se energijom odabirom niza različitih tretmana koje stručni educirani tim wellnessa provodi vrhunskom svjetskom wellness kozmetikom SOTHYS koja nam dolazi iz Pariza.

Bogatstvo izbora različitih vrsta masaža osmišljeno je da zadovolji svačije želje i potrebe. Također tu su blagodati finske i turske saune koje imaju mnoštvo koristi za naš organizam, a naša SPA zona pruža Vam grijani bazen s protustrujnim plivanjem, gejzirom te hidromasažnim slapom. Naravno tu je i relax zona u kojoj se možete opustiti uz voće i čajeve. Blagodati vode kao medija iskorištene su kako bi vam uz zabavu donijele mnoštvo koristi po vaše zdravlje. Kako bismo se u potpunosti prepustili priči o zdravom životu ne zaboravimo i na prijeko potrebno kretanje koje svi zanemarujemo u svakodnevnom životu.

Probudite svoja osjetila i nahranite dušu, njegujte svoje lice i tijelo i zaronite u vlastiti svijet mira, harmonije i ljepote.

A mi ćemo Vam pomoći da okusite jedinstvenu City wellness priču.