Ritam wellnessa u centru grada

U samom središtu Zagreba, u Draškovićevoj ulici na broju 47/1 (dvorišna zgrada) skriva se mjesto koje odiše harmonijom i poziva Vas da izdvojite vremena za sebe i svoje zdravlje. Prostor koji svojom funkcionalnošću zadovoljava sve svjetske standarde, svrstava se u kategoriju savršenog gradskog SPA centra. U sklopu wellness centra imamo i apartmane – stanove za najam tako da možete spojiti svoje poslovno putovanje ili obiteljsko druženje sa ugodnim opuštanjem u wellnessu.

Topla svjetlost u ugodnosti prostora city wellness centra, relaksirajući zvuk vode i opijajući miris bogatstva eteričnih ulja privući će vas u čari ovog gradskog spa i wellness utočišta. Pronađite izgubljeni mir za kojim tragate i napunite se energijom odabirom niza različitih tretmana koje stručni educirani tim wellnessa provodi vrhunskom svjetskom wellness kozmetikom.

Bogatstvo izbora različitih vrsta masaža osmišljeno je da zadovolji svačije želje i potrebe. Također tu su blagodati finske i turske saune koje imaju mnoštvo koristi za naš organizam, a naša SPA zona pruža Vam grijani bazen s protustrujnim plivanjem, gejzirom te hidromasažnim slapom. Naravno tu je i relax zona u kojoj se možete opustiti uz voće i čajeve. Blagodati vode kao medija iskorištene su kako bi vam uz zabavu donijele mnoštvo koristi po vaše zdravlje. Kako bismo se u potpunosti prepustili priči o zdravom životu ne zaboravimo i na prijeko potrebno kretanje koje svi zanemarujemo u svakodnevnom životu.

Probudite svoja osjetila i nahranite dušu, njegujte svoje lice i tijelo i zaronite u vlastiti svijet mira, harmonije i ljepote.

A mi ćemo Vam pomoći da okusite jedinstvenu City wellness priču.