Stres je jedan od najvećih zdravstvenih izazova, a obzirom na današnji užurbani način života, jednostavno ga je nemoguće izbjeći. Jednostavno zanemarivanje utjecaja stresa na organizam može ugroziti zdravlje i dovesti do različitih zdravstvenih stanja. Ono što možemo učiniti je naučiti kako se nositi sa stresom i kako na najbolji mogući način eliminirati ili barem ublažiti njegove negativne posljedice. Prepoznavanje kako naše tijelo reagira na stresne situacije te poduzimanje pozitivnih akcija može uistinu učiniti čuda za naše fizičko, emocionalno i psihičko zdravlje.

Dokazano je da redovito korištenje usluga koje nude Wellness i Spa centri pozitivno utječe na smanjenje stresa te samim time povećava produktivnost zaposlenika, smanjuje dane bolovanja i općenito potiče pozitivnu radnu atmosferu.

CITY WELLNESS CENTER osim redovne ponude nudi i korporativnu ponudu za tvrtke, te menadžerske programe koja je posebno osmišljena za potrebe poslovnih ljudi.
Korporativna ponuda uključuje posebne programe relaksacije te metode za neutralizaciju negativnih posljedica stresa i očuvanje cjelokupnog zdravlja organizma.

Ponuda uključuje posebne korporativne popuste, mogućnost korištenja Wellness prostora za poslovna druženja te široku ponudu poklon bonova za poslovne partnere.

Za više informacija o našim korporativnim programima, kontaktirajte nas na broj telefona +385 91 4573 113.

City wellness team.